Velkommen til Spansk mad!

på denne blog vil du kunne finde lidt af hvert om spansk mad:
  • billeder
  • opskrifter (nogle af dem med videoclip med spansk eller engelsk tale)
  • links (f.ex. til min spansk-danske online madordbog)
  • oplysninger om spanske mad- og drikkevarer
  • madskikke

    Kommentarer er meget velkomne!

søndag den 18. maj 2008

Cava



det er ikke kun i Frankrig, de kan fremstille gode mousserende vine - den spanske Cava er mindst lige så god!

Forskellige typer:

  • Brut Nature uden tilføjelse af sukker
  • Extra Brut op til 6 g pr. l

  • Brut op til 15 g pr. l

  • Extra-Seco mellem 12 og 15 g pr. l

  • Seco mellem 15 og 35 g pr. l

  • Semi-Dulce mellem 33 og 50 g pr. l

  • Dulce mere end 50 g pr. l
Prøv evt. en Cava Rosado - det smager rigtig godt til fiskeretter!

Her og her kan du se, hvordan Cava fremstilles (på engelsk!)


Ingen kommentarer: