Velkommen til Spansk mad!

på denne blog vil du kunne finde lidt af hvert om spansk mad:
  • billeder
  • opskrifter (nogle af dem med videoclip med spansk eller engelsk tale)
  • links (f.ex. til min spansk-danske online madordbog)
  • oplysninger om spanske mad- og drikkevarer
  • madskikke

    Kommentarer er meget velkomne!

tirsdag den 17. juni 2008

Gambas al ajillo


(rejer i hvidløg) er en nem og lækker forret. Den kan selvfølgelig også bruges som en del af en tapas-buffet.

Ingredienser:

  • Rejer (gerne store) eller evt. krebsehaler
  • Hvidløg
  • Små cayennepebere
  • Olivenolie
  • Salt
Kom lidt olivenolie I en ildfast skål og varm den op I ovnen
Hæld derefter hvidløg, peberfrugt (evt. hakket) og rejer
Ved servering kommes lidt hakket persille ved
Serveres rygende varm

Ingen kommentarer: