Velkommen til Spansk mad!

på denne blog vil du kunne finde lidt af hvert om spansk mad:
  • billeder
  • opskrifter (nogle af dem med videoclip med spansk eller engelsk tale)
  • links (f.ex. til min spansk-danske online madordbog)
  • oplysninger om spanske mad- og drikkevarer
  • madskikke

    Kommentarer er meget velkomne!

onsdag den 18. juni 2008

hvad er dette???


Det er en percebe - på dansk en langhals (krebsdyr af slægten rankefødder, sidder fast på skaller, sten, drivtømmer, fisk, hvaler og andre krebsdyr, ofte som snyltere
)

Måske ikke lige det mest lækre, man kan forestille sig at putte i munden - og det bliver ikke bedre af at se dem i flok:


Men efter lidt overtalelse på en tapasbar i Santiago de Compostela (Galicia i det nordvestlige Spanien), kastede vi os over dem, og de smagte faktisk forbløffende godt! Og med et glas køligt Albariño til kan det ikke gå helt galt
!



Jeg har aldrig set dem herhjemme, så man må nok en tur til Spanien for at prøve dem!

Ingen kommentarer: